Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) siteului, implica acceptarea unor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificari. Imaginile de pe site sunt fotografiile reale ale cartilor. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui.

 

Comanda minima este de 8 lei.

 

In cazul neridicarii comenzii de catre client:

In cazul in care clientul nu-si indeplineste obligatia de a ridica comanda si a plati contravaloarea ei ramburs, asa cum s-a angajat in momentul lansarii comenzii, suntem indreptatiti sa ii solicitam plata transportului tur si retur , a taxelor de magazinaj si ale altor penalitati. Ne rezervam dreptul de a actiona conform legilor romanesti in vigoare pentru a putea recupera pierderile cauzate de nerespectarea indatoririlor clientului.


Dispute si Conflicte:

Orice conflict aparut între noi si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti in vigoare, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Browsere de internet recomandate: Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome.

 

Pentru orice probleme va rugam sa ne scrieti pe adresa: dan@danticariat.ro

Numar de telefon: 0724 274 641